Фейсбук Викториа-Александра Николова, или накратко Алекс, сподели за Varna24.bg оптимистичната си прогноза,

...
Фейсбук
Викториа-Александра Николова, или накратко Алекс, сподели за Varna24.bg оптимистичната си прогноза,
Коментари Харесай

Девненка с оптимистична прогноза: До 7 години България ще е сред най-проспериращите държави в Европа!

 Фейсбук Викториа-Александра Николова, или в резюме Алекс, показа за Varna24.bg  оптимистичната си прогноза, че до 7, най-много 10 години, България ще е измежду най-проспериращите страни в Европа.

Дамата има необяснима заложба, като споделя за себе си, че е просто проводник на информация, която би трябвало да съобщи без да има някакво разумно пояснение за това.

Именно Алекс преди известно време съобщи, че КПП-тата ще паднат преди Гергьовден, и то във времето, когато ограниченията против ковид бяха най-затегнати и към момента никой не даваше мотив да се мисли за разхлабването им.

Още в средата на април Виктория съобщи, че на 5 май бариерите сред градовете ще паднат, само че тогава това звучеше неуместно. Нейна беше и прогнозата, че сред 10 и 16 май следва смяна в страната към положително, за която няма повече информация.

На по-късен стадий тя пояснява личното си предсказване, като го обвърза с концепцията за основаване на държавните бензиностанции и одържавяването на хазартната активност.

" Хората са изплашени и комплицирани, само че желая да им дам вяра, че следва нещо хубаво, няма да е незабавно, до 7 или най-много 10 години България ще е една от най-проспериращите страни в Европа. Дадено ми е още да предам, че всички българи в Австрия е добре да се завърнат до края на годината, тъй като там предстоят безредици. Ще тръгнат от Тирол. След това е доста допустимо границите да бъдат затворени и за нашите сънародници ще е доста мъчно да се върнат вкъщи. Всеки има право да има вяра или не, аз имам дълг да споделя това, което ми се изпраща като привидение ", показа преди две седмици Алекс.

За жал с днешна дата пророческите й думи започнаха да се сбъдват.  На 27 юни Нова тв заяви, че в италианския град Мондрагоне е атакуван български микробус с роми.  

Derstandard оповестява на 28 юни за сблъсъци във Виена, при които турските десни екстремисти нападнаха кюрдски манифестации.

Подробности по тематиката разгласява и в. Труд през вчерашния ден, като се базира на австрийското издание " Кронен Цайтунг ".

Алекс предсказва, че България ще тръгне нагоре откакто стане предсказаното от баба Ванга. Жена ще седне на президентския стол и ще поведе българите напред и нагоре. Според нея това ще се случи на идващите избори.

" Повечето хора бъркат предсказанията с гледане. Двете неща са несъвместими. Първото е даденост. Показват се или се споделят бъдещи събития, касаещи повече хора. Понякога се дава точна дата, само че не се дават детайлности. Понякога се дават детайлности, само че без да се даде дата. При хора като мен не зависи по кое време и какво желая да видя. Всичко идва като му пристигна времето.

При гледането хора идват и желаят да знаят бъдещето. Но тук желая да поясня: Не мога да видя пътя, в случай че не ме позволен. Целта е не да видя бъдещето, тъй като то към този момент е предначертано, а да видя верният път. Тогава мога да дам упътвания, само че те се отнасят за верния път. Смените ли пътя, променяте обстановките и нещата се объркват. Пророчествата като цяло могат да се трансформират във времето, обвързани със смяна на предначертаното. Едно е несъмнено обаче - те постоянно се случват. Това, което може да се промени е единствено времето. Защото с смяна на пътя си удължаваме и времето до реализиране на предначертаното. Зная,че има доста хора, които ще повярват. Както зная, че мнозина ще ме подлагат на критика, тъй като не имат вяра в невидимите неща. Целта ми не е да всявам суматоха, а да дам вяра. Онази вяра,без която се губим. И както постоянно споделям, всеки има право на персонален избор. И ваш е изборът дали ще повярвате или не

Но в случай че не вярвате, то просто подминете. Без нападки, без обиди и упреци. Аз съм привикнала да ме сочат с пръст- като прокажена. Да слушам упреци и обиди.

А Вие дали желаете на следващия ден да бъде всичко добре? Това зависи от нас, хората. Да бъдем положителни, да мислим положително и пуснем любовта в сърцата си. Това не боли.

Повечето от вас споделят: " Не имам вяра на нещо,което не мога да видя или усетя ". Аз запитвам тогава: А въздухът по какъв начин го усещаш? Какъв аромат или цвят има? И откакто не можеш да го усетиш, за какво дишаш тогава? Имаш ли потребност от нещо, което не можеш да обясниш? Предсказанията са по същият метод - те идват, с цел да ни покажат и научат, както и с цел да ни предпазят от нашите лични неточности ", разяснява Алекс. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР